top of page

Deze algemene voorwaarden regelen elk gebruik van GertrudeGold.com en in het bijzonder de productaanbiedingen en -verkopen op deze website. Wanneer u deze website bezoekt of er een product koopt, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.


BESTELLING
Een bindende verkoop tussen u als consument en GertrudeGold.com als verkoper, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, komt tot stand wanneer u een bestelling plaatst op deze website.
Uw bestelling wordt geacht te zijn geplaatst wanneer u de laatste stap van het bestelproces voltooit door op 'bestelling verzenden' te klikken. Door het indienen van een bestelling, gaat u akkoord & accepteert u de Algemene Voorwaarden, met inbegrip van alle beleid, zoals de Privacy Policy en terugkeer secties. Als het gebeurt dat een product dat u besteld niet beschikbaar is, zullen wij u informeren.BETALING
Wij verzekeren dat online winkelen bij GertrudeGold.com net zo veilig is als winkelen in een winkel.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u doorverwezen naar de beveiligde betaalpagina van onze website en wordt u verzocht uw bestelling te betalen. U ontvangt een elektronische orderbevestiging op uw scherm en per e-mail wanneer uw betaling is verricht.
In geval van terugbetaling zullen wij de kaart of bankrekening crediteren van de persoon die de producten heeft betaald.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor schommelingen tussen de valuta gebruikt voor de oorspronkelijke betaling en de valuta van uw creditcard of bankrekening wanneer de terugbetaling wordt gedaan.PRODUCTINFORMATIE
We Made grote inspanningen om ervoor te zorgen kleuren en beschrijvingen van onze producten zijn zo nauwkeurig mogelijk. Houd er echter rekening mee dat de afbeelding en de kleurkwaliteit kunnen afwijken van de werkelijke productbeschrijving (kleur, grootte, enz.) en digitale foto's. Alle tweedehands prijzen zijn in Euro en inclusief BTW-marge maar exclusief verzendkosten.


GARANTIE
Alle tweedehands juwelen en horloges worden geïnspecteerd en onderhouden door ons team van experts om hun perfecte werking en gecertificeerde authenticiteit te garanderen. Na aankoop van gebruikte uurwerken, worden deze steeds nagekeken door onze horlogemaker. Alle horloges worden dan ook verkocht met 1 jaar garantie of de nog geldige fabrieksgarantie. Deze garantie omvat niet: Schade aan horlogekast, drukkers, band, glas of sluitingen. Schade door gebruik of verkeerd gebruik valt ook niet onder deze garantie. Al onze horloges zijn getest op fabrieks waterdichtheid en dit staat vermeld in de advertentie. In sommige gevallen kan een horloge door ouderdom niet meer waterdicht zijn. Dit wordt dan ook duidelijk vermeld in het aankoopproces of aankoop.


VERZENDING
GertrudeGold zal uw bestelling zorgvuldig verwerken en ervoor zorgen dat uw pakket direct bij u thuis wordt afgeleverd. U kunt uw bestelling op elk gewenst moment volgen via het trackingnummer dat u per e-mail wordt toegezonden zodra uw bestelling is verzonden. Verzending binnen de Benelux is gratis. Naar andere landen worden de verzendingskosten aangegeven tijdens het bestelproces, net voor de betaling.
Op het moment van levering en ondertekening, gaat de verantwoordelijkheid voor uw gekochte artikel(en) op u over.
Bestellingen naar de Benelux worden binnen 2-3 dagen geleverd (zaterdag inbegrepen). Bestellingen naar andere Europese landen worden binnen 2-6 dagen geleverd en naar de rest van de wereld duurt het 5-12 dagen (exclusief feestdagen).
Als u niet aanwezig bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, zal de transporteur een kaartje achterlaten met informatie over hoe u de levering kunt verzetten. Wij kunnen het afleveradres niet wijzigen voor een herlevering.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door inklaringsprocessen van de kosten van de bestemming. Wij zijn niet in staat om bestellingen om te leiden nadat de artikelen zijn verzonden.

Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs van het artikel of in de verzendkosten. Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Gelieve te controleren met het costums bureau van uw land om te bepalen wat deze extra kosten zullen zijn alvorens te bieden/te kopen.

 

RETOUREN
Wij willen dat u volledig tevreden bent met elk artikel dat u koopt. Als u vragen heeft over uw product, neem dan contact op met 0031(0)6 51 31 67 57.
Wij accepteren retourzendingen binnen 14 dagen voor geld terug. Deze periode gaat in op de dag volgend op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Neem contact op binnen 3 dagen na ontvangst van uw artikel. Na deze periode worden retour aanvragen niet meer geaccepteerd.
U kunt een artikel dat u online bij GertrudeGold heeft besteld binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren. Hiervoor kun je terecht bij onze servicelocaties in Maastricht, Nederland of Antwerpen, België of je kunt het product door onze koeriersdienst bij je thuis laten ophalen. Gebruik hiervoor onze retour procedure.
Het is niet toegestaan om de producten terug te sturen via bijvoorbeeld PostNL. De verzekerde verzending van PostNL is meestal onvoldoende om de waardevolle artikelen goed te verzekeren. Indien u toch besluit om een product via PostNL te retourneren, is dit op eigen risico. Wij adviseren om gebruik te maken van onze koeriersdienst om er zeker van te zijn dat de zending volledig verzekerd is, of een gerenommeerd bedrijf, dat een bewijs van aflevering afgeeft (bijvoorbeeld DHL, UPS, TNT, DPD, aangetekende zending met ontvangstbevestiging). Voorafgaand aan een retourzending dient u de retourzending eerst schriftelijk aan te melden bij contact@GertrudeGold.com, u wordt dan doorgeleid en ontvangt alle postinformatie. De terugbetaling kan binnen 28 dagen na ontvangst van de retourzending plaatsvinden. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Het is ook mogelijk om retouren af te leveren bij ons servicepunt in Maastricht of Antwerpen maar alleen op afspraak en na overleg vooraf schriftelijk op contact@gertrudegold.com, u ontvangt dan verdere instructies. De terugbetaling geschiedt op dezelfde wijze als de betaling is geschied. Om de terugbetaling te ontvangen dient de koper het ongebruikte artikel te retourneren in de door GertrudeGold te volgen procedure. Deze procedure houdt in dat GertrudeGold altijd eerst schriftelijk moet worden gecontacteerd over de retourzending en dat de zending eerst moet worden aangemeld.

Wij zullen uw retourzending ALLEEN accepteren wanneer u zich aan de volgende voorwaarden houdt:
Het product dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn (u mag de sieraden wel passen maar niet gedragen hebben).
Het product dient "indien redelijkerwijs mogelijk" in de originele/onbeschadigde verpakking te zitten.
Ook horloges dienen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking met alle toebehoren (zoals het garantiebewijs) geretourneerd te worden. Uitzonderingsrecht; Speciaal voor u gemaakte producten, zoals een gravure.
Hygiëne producten zoals oorbellen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd.
OP DE VOLGENDE ARTIKELEN WORDEN GEEN RETOURZENDINGEN, TERUGBETALINGEN OF RUILINGEN GEACCEPTEERD:
Alle unieke stukken pre-loved sieraden, tweedehands horloges tenzij er een defect is dat we niet kunnen repareren.

LET OP: ALLE op de uitverkoop gekochte koopwaar wordt niet geaccepteerd. BELANGRIJK!
Eventuele verliezen als gevolg van valutaschommelingen zullen niet worden terugbetaald. Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via contact@gertrudegold.com Elke partij heeft het recht om een verkoop te annuleren in geval van een wezenlijke inbreuk door de andere partij op deze voorwaarden. Wij kunnen een verkoop annuleren als u als klant of als uw betaling frauduleus is. Dit recht van retour geldt alleen voor aankopen binnen de EU.


OVERMACHT
In geval van overmacht is GertrudeGold niet gehouden haar verplichtingen jegens de wederpartij na te komen.

GertrudeGold is gerechtigd haar verplichtingen op te schorten voor de duur van de overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke van haar wil onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens de wederpartij geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd.


INTELLECTUEEL EIGENDOM
Alle content op GertrudeGold.com is auteursrechtelijk en merkenrechtelijk beschermd.
Het is niet toegestaan om inhoud van deze website te gebruiken, te reproduceren of te distribueren.

 


TOEPASSELIJKE WETTEN-JURIDISCTIE
Deze overeenkomst tussen u en GertrudeGold.com wordt uitsluitend beheerst door de wetten van Nederland. De rechtbanken van Maastricht, Nederland en, als u een burger van de Europese Unie bent, de rechtbanken van uw woonplaats zullen exclusieve jurisdictie hebben. Indien een bepaling van deze voorwaarden ongeldig is, blijft de geldigheid van de overige bepalingen onaangetast. Privacy In ons privacybeleid vindt u informatie over hoe wij met onze gegevens omgaan.

Door deze voorwaarden te aanvaarden, gaat u ook akkoord met ons privacybeleid.

BTW NL001690463B65

bottom of page